månadssammanfattning

Månadssammanfattning december 2021

Böcker

Sidor: 2608

Medelbetyg: 3,3

Snyggast omslag: Projekt jul

Bästa bok: Projekt jul

Månadens överraskning: Det är bara jag som är så fucking dålig

Månadens mest spännande: Blindbock

Månadens besvikelse: Landline

Kommentar

En rätt bra läsmånad trots allt, jag lyssnade och läste klart på två böcker årets sista dag. Övervägande har det också varit bra böcker jag har läst. Sen försökte jag också att läsa lite böcker med koppling till julen, det var riktigt mysigt.

Många bra böcker, favoriterna för denna månad blev nog Projekt jul och även Blindbock för jag tyckte mycket om de båda böckerna. Jag blev positivt överraskad av Marie Chantal-Longs bok då det var en bok som verkligen kändes och jag tyckte uppskattade att läsa en bok om psykisk ohälsa med en kille i huvudrollen.

Inför nästa månad hoppas jag att läslusten ska hålla i sig. Det är ett nytt år och jag brukar ofta bli lite för ambitiös då det känns lite som att jag vill läsa allt på en gång.

Tv-serier och film

Månadens bästa: Blindspot

Månadens överraskning: Dash & Lily

Månadens mest spännande: Blindspot

Månadens besvikelse: Riverdale

Kommentar

En rätt bra månad även sett till serier och filmer. Försökte att se några julfilmer, flera av dem hade HBTQ-tema och var riktigt bra. Såg även Dash & Lily vilket var en riktigt trevlig och mysig serie att titta på.

Ska bli skönt att Riverdale har ett uppehåll, det är en serie som verkligen gått utför. Men det 100:e avsnittet hade vissa saker som var riktigt underhållande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s